Thor Trailer

Jag kan inte påstå att jag läst den här serien speciellt mycket, men jag känner igen karaktären en del i alla fall. Gillar man nordisk mytologi och action kan det nog vara kul! Jag hoppas på det bästa i alla fall!

Darkdisc lägger ner!

Fast Darkdisc har väl egentligen inte funnits på ett tag. Det var ju rätt länge sedan de bytte namn till Sickfilms eller vad det var. Har ingen aning hur det där bolaget fungerar egentligen. Det byter skepnad/ägare titt som tätt tycker jag. Hur som helst är det inte så farligt som det låter, åtminstone inte om man får tro deras nyhetsbrev (nedan).

1 mars är det exakt 8 år sedan darkdisc slog upp portarna till webshopen. Sedan dess har vi levererat tiotusentals skräckfilmer till kunder över hela världen. Men snart är alltså den delen av sagan över och förbi och vi kommer inom kort stänga ned darkdisc webshop.

Men hav förtröstan alla skräckfilmsälskare. Det är inte så att vi försvinner, vi byter bara skepnad. Vi lägger kanske ned, men vi återföds igen som - DARK ENTERTAINMENT - ett helt nytt bolag, med nya ägare, ny styrelse och massor av nya friska idéer. Precis just nu håller vi som bäst på att bygga en ny webshop och jag tror nästan jag kan lova att ni kommer bli mer än nöjda med resultatet. Något som är mycket positivt är exempelvis att vi kommer bli fler som arbetar i bolaget, vilket kommer ge att vi kan ge bättre service. Mer information om var ni hittar den nya webshopen och vad mer Dark Entertainment kommer pyssla med kommer lite senare, men nu vet ni i alla fall vad som är på gång.

Så darkdisc blir alltså dark entertainmet... Frågan är om Sickfilms förblir Sickfilms..?

Hur som helst finns det ett gäng erbjudanden här om man är intresserad av lite billig film!