Récompence på DVD!

På åttiotalet gick det inte att undvika ett citat som Stephen King påstods ligga bakom, att han hade sett skräckens framtid och att dess namn var Clive Barker. På samma sätt påstår jag mig nu ha sett framtiden även om dess namn inte längre är Clive Barker utan Ronny Carlsson! Hans filmer, åtminstone de ”större” produktionerna: Video Geisteskrank, My Monster och Récompence vittnar alla om en ypperlig förståelse för filmen som konstart och det är med stolthet jag kan säga att Fanatisk Film kommer att vara involverade i tillkomsten av Récompence på DVD!

Jag har brunnit för många projekt i mitt liv och jag har varit entusiastisk när jag hittat någon ny infallsvinkel att arbeta utifrån, men sällan har jag trott lika mycket på ett projekt som detta. Récompence är en film som verkligen förtjänar spridning och det är inte bara jag som gillar den heller. Utan att överdriva så har jag faktiskt inte sett en enda recension av den som inte har hyllat den!

Och nu kommer den alltså att bli tillgänglig på fabriksgjord DVD-R. Vi kommer att inkludera en del trailers, en dokumentär på cirka en timme, kommentatorspår, ofiltrerad material (Récompence är ju väldigt speciell i sin filtrerade gråskala), plus lite annat smått och gott. Så är det tänkt i alla fall, men man vet ju av erfarenhet att allt man har tänkt sig från början inte alltid går att genomföra på bästa sätt. Men det är i alla fall med stor tilltro vi tar oss an projektet.

Filmen går inte att förhandsboka än, men när vi har ett datum klart för releasen kommer man att få lite extra bonusgrejor om man passar på att förboka. Mer info om det kommer senare!