Sökmotorer och ranking!


Jag måste säga att jag gillar en del funktioner i den tjänst jag använder för att räkna besökare och annan statistik på Fanatisk Film. Bland annat kan man se direkt hur högt olika sökord eller fraser är rankade på Google. Här tänkte jag dela med mig av några..

Tommy Söderberg film – 1:a plats! Det var kanske ingen högoddsare, men jag är glad att det träffar mig och inte den där fotbollstränaren. Alla överst finner man min recension av Forced Entry, sedan Hands of Steel, Recompence och My Monster.

Insane film – 1:a plats! Filmen Insane förstås, eller rättare sagt min recension av den.

Recension a serbian film – 1:a plats! Tycker det borde finnas gott om skrifter på den här filmen, men min recension är tydligen högst rankad!

Guinea Pig – Först kommer Wikipedia sedan kommer Fanatisk Film och först efter det kommer Imdb… hehe!

Filmsnacks – Vem tusan söker på det här? Hur som helst finner man en text om just detta på Googles 4:e plats!

Tvingades onanera – på 9:e plats finner man min recension av Star of David.

Salo or the 120 days of Sodom – Den här recensionen har alltid varit en av de populäraste på Fanatisk Film. På Google hamnar Fanatisk Film på 3:e plats, efter Wikipedia och Imdb!

Vart kan man hitta filmer om man inte har namnet eller skådespelare men har scenernar från filmen i fråga – Kul sökning, undrar vad man förväntar sig att finna? På 2:a plats kommer i alla fall en länk till en av de tidigaste sidorna med minirecensioner Fanatisk Film!

Ormen i Robin Hood – På 4:e plats recensionen av Disneys Robin Hood!