500 inlägg!!


Jag satt och tittade lite i mina papper, filer och mappar (och jag har en hel del av den varan). Min upptäckt var att jag faktiskt producerat 500 inlägg på den här bloggen om man räknar med det här. Med andra ord är det här mitt 500:e inlägg!! Jag har inte räknat ord eller tecken, men det är inte konstigt att jag har slitit ut mitt tangentbord (nja, det är nog inte riktigt därför det börjar krångla) i och med att jag på toppen av detta nästan är uppe i 600 fullängdsrecensioner som snittar runt 500 ord. Det blir alltså 600X500=300 000 ord. 500 ord är ungefär 3000 tecken (med blanksteg) 600X3000=1 800 000 tecken. Anmärkningsvärt!

Jaja, det är inga exakta siffror utan uppskattningar från min sida men det är inte viktigt med exakta siffror heller. Jag tycker min estimering är tillräckligt hisnande! …och då har jag ändå inte räknat alla minirecensioner som ligger på över 500 stycken!

Nu blev det här en lite mer egenförträfflig hyllning än vad det egentligen var tänkt men jag är trött på att slava under jantelagen, åtminstone känns det så idag! Jag är bra på att skriva och jag är bra på att uttrycka mig. Det här är vad jag älskar att göra! Är det någon som har användning för en skribent är jag tillgänglig för en rimlig summa, hör av dig med ditt uppdrag! :-D