1000 DVD!

Jag har nu passerat 1000-strecket när det gäller DVDer. Det hade jag inte trott för några år sedan när jag var ganska motsträvig mot formatet. VHS var ju guld och DVD alldeles för dyrt i jämförelsen. Men saker och ting händer, priserna gick ner, man upptäckte internethandelns fördelar och jag drog igång Fanatisk Film! Jag vill passa på att tacka alla bolag som har skickat mig recensionsexemplar genom åren. De har hjälp mig att utveckla min referensram, mitt språkbruk med alla recensioner jag har skrivit och min kunskap kring ämnet. Det enda jag önskar är att dygnet hade några fler timmar! För trots alla dessa recensionsexemplar så använder sig mitt hushåll även av Lovefilm. Man vill ju inte missa något men ibland får man helt enkelt prioritera... Jag älskar Lovefilm, det är ett fantastiskt smidigt sätt att få just de filmer man är intresserad av att komma rakt ned i brevlådan. Jag kan verkligen rekommendera det om Ni inte redan använder det!

Här är min samling hittills:
DVDCollection

Laila Westersund död!

Nu trillar de av pinnen en efter en tycker jag, den svenska skådespelareliten!

Scream 4


Den här väl ju hyfsat snygg...

Stoppa Pressarna!

Studio S Entertainment ansvarige inköpare SEO avslöjade just en fantastisk och sensationell nyhet som kommer att glädja alla fans av mästerregissören Dario Argento! Han låter nämligen meddela att den länge så svårtillgängliga filmen Four Flies on Grey Velvet är inköpt! Jag kan knappt bärga mig!

Djurskräck är ju kul..

...men frågan är om det om det bör vara så kul som den här trailer insinuerar? Jag skulle nog hellre se att man plockade bort lite kalkonhumor och försökte sig på att göra det lite mer seriöst istället. Döm själva!